Search
Close this search box.
ALUMINIUM

Cleanrooms WANDEN

ALUMINIUM - WANDEN

Aluminiumplaatpanelen daarentegen zijn bestand tegen om het even welke vochtigheid, temperatuur en milieus. Ze kunnen om esthetische en praktische redenen al dan niet geschilderd worden geleverd.

Aluminiumplaatpanelen worden doorgaans geïnstalleerd in omgevingen met extreme temperatuursverschillen en een variabele vochtigheid.

Ze buigen niet, krimpen niet en zetten niet uit bij extreme temperaturen en variabele vochtigheid, in tegenstelling tot HPL-panelen.

Aluminiumplaatpanelen zijn eerder gevoelige oppervlakken, ze lopen makkelijk beschadigingen, krassen en barsten op. Ze zijn onderhoudsintensief en gevoelig.

Scroll naar boven
SIC Company

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Contact Pop Up Dutch
Naam
Naam
Naam
Achternaam
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
SIC BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.
Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.
Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.