Search
Close this search box.
WALKABLE PLAFOND

Gespecialiseerd in de verkoop van beloopbaar verlaagd plafond voor cleanrooms

WALKABLE PLAFOND

SIC Cleanrooms biedt de volgende types van verlaagde plafonds, met de mogelijkheid tot bijkomende installatie van ledverlichting, verstuivers en HEPA-filters.

  1. Beloopbaar verlaagd plafond; dit type verlaagd plafond is ideaal voor eenvoudig onderhoud; de kanalen, kabels en leidingen zijn makkelijk te bereiken.

  2. Niet beloopbaar T Grid verlaagd plafond: dit type plafond is ontworpen voor gemakkelijke toegang tot accessoires, heeft een klassiek karakter, maar kan achteraf niet worden aangepast.
HPL beloopbaar plafond voor cleanrooms

HPL

Zijn weerstand tegen de meeste chemische stoffen maakt het ideaal voor gecontroleerde verontreinigingsomgevingen, waar reinigingswerkzaamheden sanering omvatten.
ALLUMINUM beloopbaar plafond voor cleanrooms
Modulaire aluminium panelen gebruikt voor het maken van cleanrooms. Ze kunnen worden gebruikt voor beloopbare verlaagde plafonds.
Beloopbaar plafond voor cleanrooms
Gegalvaniseerde staalpanelen die worden gebruikt om cleanrooms te maken. Ze kunnen worden gebruikt voor beloopbare verlaagde plafonds.
TGRID beloopbaar plafond voor cleanrooms
Dit type plafond is ontworpen voor gemakkelijke toegang tot accessoires met een definitief en klassiek aspect.
Scroll naar boven
SIC Company

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Contact Pop Up Dutch
Naam
Naam
Naam
Achternaam
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
SIC BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.
Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.
Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.