Search
Close this search box.
HPL

Cleanrooms WANDEN

HPL - WANDEN

High Pressure Laminate: dit type paneel kan makkelijk worden gereinigd en vergt weinig onderhoud. Het is zeer goed bestand tegen lichte, scherpe stoten en klappen. HPL-panelen hebben een hars-melaminebasis.

Ze worden samengeperst tot een massieve laminaatplaat in verschillende diktes. Voor een duurzamer en langer leven is het 4 mm dikke HPL-paneel het meest aanbevolen in vergelijking met de dunnere versies.

Bij plotselinge en drastische veranderingen in vochtigheid en temperatuur is het zaak het materiaal nauwlettend in de gaten te houden, omdat die het kitwerk tussen de geïnstalleerde panelen kunnen aantasten.

Scroll naar boven
SIC Company

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Contact Pop Up Dutch
Naam
Naam
Naam
Achternaam
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
SIC BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.
Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.
Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.