Zoek
Sluit dit zoekvak.
OVER ONS

SIC Company

SIC COMPANY

SIC Cleanrooms, SIC Construct en SIC Investment vormen samen een veelzijdig consortium. Steeds met dezelfde kwaliteit en stabiliteit. Ons aanbod focust op dienstverlening en advies voor onze klanten.

We luisteren naar de wensen van de klanten om de gepaste oplossing te vinden, zowel voor cleanrooms als voor bouw- en investeringsprojecten. Het consortium is opgericht als veelzijdige allrounder in meerdere domeinen.

Elk bedrijf in het consortium heeft ervaren, gekwalificeerd en professioneel personeel dat de klanten zo snel mogelijk verder helpt. SIC wil het hele project lang aan de zijde van zijn klanten staan. Veelzijdigheid, enthousiasme en consistentie zijn de stokpaardjes van SIC Cleanrooms, SIC Construct en SIC Investment.

SIC gespecialiseerd in de verkoop van cleanrooms

CONTACTEER ONS

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Scroll naar boven
SIC Company

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Contact Pop Up Dutch
Naam
Naam
Naam
Achternaam
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
SIC BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.
Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.
Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.