Search
Close this search box.
CLEANROOMS

Gespecialiseerd in de verkoop van cleanrooms voor de farmaceutische, ziekenhuis- en laboratoriumsector

DIT IS HOE SIC CLEANROOMS:

  1. Concepten ontwikkelen: We willen het idee van de cliënt begrijpen, en op welke manier en hoe hij het project wil ontwikkelen. We geven advies op maat en delen suggesties voor het project.

  2. We gaan ter plaatse opmeten om na te gaan of de locaties voldoen aan de vereisten voor de realisatie van het project. Dat is een essentiële stap om mogelijke misrekeningen uit te sluiten en de correcte uitvoering ervan te verzekeren.

  3. Lay-outs uittekenen: Dit kan op twee manier:
    • De cliënt stuurt ons een AutoCAD-lay-out, zodat onze technicus het project kan controleren en kan bevestigen dat het correct is getekend, door de reële afmetingen te matchen met de lay-out.
    • Onze technicus kan een lay-out uitwerken op basis van de metingen en bijkomende informatie.

  4. De installatie coördineren: SIC Cleanrooms stuurt gekwalificeerde en deskundige installateurs om de installatieperiode tot een minimum te beperken.

  5. We laten de cliënt zien welke verschillende materialen voor wandpanelen, plafondtypes en deuren er op de markt zijn, zodat hij de juiste keuze kan maken.

SIC is er trots op de eindgebruiker in alle fasen te adviseren en te ondersteunen.

Sic Wat we doen
SIC Cleanrooms Wanden
Modulaire cleanroomwanden worden gebruikt in aseptische ruimten en maken gebruik van geëxtrudeerde aluminium profielen om de verschillende onderdelen te assembleren.
SIC Cleanrooms Deuren
Elke deur is ontwikkeld volgens de hoogste hygiënische normen, om besmetting van schadelijke deeltjes in de cleanroom te voorkomen.
SIC Cleanrooms Plafonds
SIC Cleanrooms biedt het verlaagde plafond met de mogelijkheid om ledverlichting, diffusors en HEPA-filters toe te voegen.
Een verscheidenheid aan doorgangen om materialen en delicate producten te beschermen terwijl ze door de doorgangen worden geleid.
SIC Bedrijf Cleanrooms Meubilair
Ontworpen om gewone kleding en de mogelijkheid om zich in de garderobe om te kleden tot de juiste cleanroomkleding.

OPLOSSINGEN VOOR AANVRAGEN

Cleanrooms vormen een belangrijk aspect bij de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. Ze fungeren als aseptische, besmettingsvrije omgevingen. Ze worden gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen en steriele producten.

Cleanrooms zijn over het algemeen gesloten, gecontroleerde omgevingen die bestaan uit specifieke wandpanelen, een plafond en deuren. Het materiaal van die wandpanelen, plafonds en deuren varieert volgens de eisen van de eindgebruiker.

SIC Cleanrooms ondersteunt cliënten bij het bepalen van hun noden en de ontwikkeling en realisatie ervan, door meteen rekening te houden met hun wensen, en niet achteraf hun problemen te hoeven oplossen.

SIC Cleanrooms begeleidt het hele proces, van conceptueel ontwerp tot installatie. SIC Cleanrooms gaat samen met zijn cliënt op zoek naar de beste oplossing.

Helemaal conform GMP-standaarden.
SIC Cleanrooms noemt zijn cliënten ‚cliënt‘, en niet ‚klant‘. Een klant is een eenmalige koper, terwijl SIC Cleanrooms zijn cliënten begeleidt met de gepaste dienstverlening en aandacht voor hun wensen.

Sic Wat we doen

CONTACTEER ONS

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Scroll naar boven
SIC Company

Vul onderstaand formulier in om informatie aan te vragen

Contact Pop Up Dutch
Naam
Naam
Naam
Achternaam
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
Geïnteresseerd in:
SIC BV is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.
Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.
Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.